Wat valt er te beleven in en rondom EuroParcs resort Amsterdam Poort?

geplaatst in: Blog | 0

Ontdek het prachtige EuroParcs resort Amsterdam Poort, gelegen in de prachtige streek, Waterland. Deze locatie is perfect als u wilt genieten van de rust en de natuur en toch dichtbij het roerige Amsterdam wilt zijn. Op 15 minuten rijden bent u in het centrum van Amsterdam. Wij zullen u voorzien van een paar tips wat er allemaal te beleven valt.

Een dag vol waterplezier

Wakker worden op EuroParcs resort Amsterdam Poort is een pretje voor mensen die van water houden! Misschien heeft u wel een huisje gelegen aan het water? Als de zon schijnt kunt u meteen een ochtendduik nemen. Op het vakantiepark kunt u ook een sloep, kano, sup of waterfiets huren. Hoe tof is dat! Ontdek het water op u eigen manier en vergeet niet om u in te smeren met zonnebrand. 

Ontdek nieuwe plaatsen

Op nog geen 10 minuten rijden kunt u de plaatsen Volendam en Marken ontdekken. Het pittoreske dorpje Marken is bijzonder met zijn paalwoningen en prachtige dijk. Ook kunt u mensen in oude klederdracht tegenkomen of genieten van de markt waar regelmatig oud-Hollandse ambachten worden gehouden. Wanneer u naar het bruisende Volendam gaat kunt u tevens genieten van oer Hollandse sferen. Bekijk de vissersboten en vergeet vooral niet om een harinkje mee te pakken!

Bezoek de leukste uitjes in Amsterdam

Een bezoek aan de hoofdstad van ons land kan natuurlijk niet ontbreken. De stad biedt een tal van activiteiten. Als u nog niet bekend bent met EYE Amsterdam is dit een echte aanrader. Het is een filmmuseum en restaurant in een en biedt een prachtig uitzicht over het IJ van Amsterdam. Als dierenliefhebber mag een bezoek aan Artis ook zeker niet ontbreken, hier kunt u van de natuur en dieren genieten terwijl u midden in de stad loopt. Sluit uw dag af bij de Foodhallen, een hal vol met lekkere eettentjes.

Wij hopen dat u zult gaan genieten op EuroParcs resort Amsterdam Poort. Er is genoeg te doen in en rondom het vakantiepark. Als u nog de mogelijkheid heeft om bij te boeken, raden wij dat van harte aan.