Veluwemeer is de plek voor jouw vakantie

geplaatst in: Blog | 0

Als men op zoek is naar een vakantiehuis, weten ze niet waar ze moeten beginnen. Wordt het een vakantiehuis in het buitenland, maar dat kost weer veel tijd en het kan af en toe moeilijk zijn om erheen te gaan. Een vakantiehuis in Nederland is daarom een goed idee. Maar ook Nederland heeft veel mooie plekken. Laten wij je meenemen naar het Veluwemeer. Lees hieronder waarom een vakantiehuis in Veluwemeer zo een goed idee is.

Waar ligt Veluwemeer?

Het Veluwemeer is gelegen tussen het oosten van Flevoland en het noorden van de Veluwe. Het Veluwemeer grenst aan Harderwijk, Nunspeet en Biddinghuizen. Dus mocht je even iets anders willen dan rondhangen in de natuur, kun je goed terecht in een van de aangrenzende steden. 

Veel eilanden

Op het Veluwemeer liggen veel eilandjes. Dit is ideaal voor als je een boot hebt. Lange vaartochten maken en eilandhoppen, hiervoor hoef je niet ver naar het buitenland te reizen. Dit kun je gewoon in Nederland doen. Aanmeren bij een van de eilanden om even aan land te zijn en picknicken of gewoon genieten van het uitzicht. 

Watersport

Houdt je van watersport? Dan ben je met een vakantiehuis in Veluwemeer op het goede adres. Je kunt hier namelijk prima watersporten. Als je zelf geen boot hebt is dit ook zeker geen probleem. Je kunt hier op veel plekken terecht om verschillende soorten boten te huren. Denk hierbij aan motorboten, zeilboten, kano’s of zelfs waterfietsen. Zowel groot als klein kan hier veel plezier beleven.  

Bij het Veluwemeer kun je heel goed terecht voor een vakantie dicht bij huis. Er zijn super veel activiteiten te doen en het is ook nog eens een heel mooi gebied. Dus mocht je nu niet overtuigd zijn om een vakantiehuis te kopen aan het Veluwemeer, dan weten wij het ook niet meer.