Verkiezing van Het Leukste Vakantiepark

De verkiezing

Stemperiode

De verkiezing vindt plaats tot en met 12 juli 2013. Daarna volgt de finale-ronde van 15 juli tot en met 31 augustus 2013 waarin alle provinciewinnaars strijden om de landelijke titel.

 

Waardering

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria:

- de accommodatie

- de (aanvullende) voorzieningen

- de beleving

- de prijs/ kwaliteitverhouding (cijfers tussen 1-10).

 

In iedere provincie zijn er na 12 juli 2013 2 winnaars per provincie: het vakantiepark met het hoogste gemiddelde cijfer en het vakantiepark met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook hetzelfde vakantiepark zijn!). Er zijn wel meer dan 100 bevestigde stemmen nodig om provinciewinnaar te kunnen worden en om door te gaan naar de finale-ronde. Iedere stem moet per e-mail bevestigd worden, alleen bevestigde stemmen tellen mee.

 

De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de finale-ronde gewoon mee. In de finale-ronde telt het aantal stemmen voor 50% en ook de gemiddelde score telt voor 50% mee in de einduitslag.  

 

 

Opbrengst voor KWF Kankerbestrijding

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de partners € 0,05 cent gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Voor alle genomineerden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!

 

 

Feestelijke Award Uitreiking

In Oktober 2013 worden alle Awards uitgereikt tijdens een feestelijke Award Uitreiking. Alle genomineerde vakantieparken zijn welkom om deze uitreiking bij te wonen. Exacte datum, tijd en locatie worden later bekend gemaakt.

 

 

Awards voor Creativiteit

Voor de 3 vakantieparken die op de meeste originele, ludieke en effectieve manier met de verkiezing aan de slag gaan zijn er tijdens de feestelijke uitreiking speciale Creativiteits Awards te vergeven. Heeft u een leuke, creatieve actie in het kader van de verkiezing opgezet? Stuur deze naar info@leukstevakantiepark.nl U kunt er een Award voor winnen!

 

 

Promotiemateriaal voor genomineerden

Er is voor genomineerden promotiemateriaal beschikbaar dat u tegen kostprijs kunt bestellen: 400 flyers + 10 posters voor € 32,75 (inclusief verzendkosten, exclusief BTW). Klik hier om te bestellen of stuur een e-mail naar info@leukstevakantiepark.nl Ook kunt u de beschikbare flyer of poster gebruiken om zelf af te drukken. Download hier de flyer en de poster.

Tussenstanden

Natuurlijk wilt u weten hoe u ervoor staat in de verkiezing. Regelmatig worden er tussenstanden gepubliceerd. Klik hier voor de laatste tussenstand.

 


Nog vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u onverhoopt niet actief deelnemen aan de verkiezing? Neem dan contact met ons op via info@leukstevakantiepark.nl

 


Wilt u ook een verkiezing of award uitreiking organiseren maar de organisatie aan een echte specialist uitbesteden?  Neem dan nu contact op met Vote Company